Mijn favorieten

Over Mijn Makelaar Mink

U zult zich thuis voelen bij Mijn Makelaar Mink! 
Wij vallen hier maar met de spreekwoordelijke deur in huis: Mijn Makelaar Mink houdt niet van dikdoenerij, duizend mooie woorden en/of beloftes. 'Men moet zich bij ons op het gemak en thuis voelen.

Persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid staan bij ons altijd voorop. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een dikke 9,0! Klik hier

Mijn Makelaar Mink heeft ruime ervaring in het VERKOPEN, AANKOPEN en TAXEREN  van woningen in Drachten en wijde omgeving. Onze enthousiaste makelaar Alex Laanstra  is een positieve en gedreven ondernemer met een No Nonsense instelling.

Klanten ervaren ons makelaarskantoor als gedreven en betrokken. De manier van werken is laagdrempelig waarbij zorg en aandacht voor de klant belangrijker zijn dan de klok. 'wij zijn niet het kantoor met een van-acht-tot vijfmentaliteit’. De klant bepaalt doorgaans op welke momenten het contact gewenst is. Dit betekent onder meer dat wij ook 's avonds en op zaterdagen aan het werk zijn.

Op zoek naar een goed en helder hypotheek  en of verzekeringsadvies? Door onze exclusieve samenwerking met Mijn Hypotheek Drachten en Unive bieden wij u “het gemak van alles onder één dak”.

Wij zijn u en uw potentiële kopers graag van dienst.

Mijn Makelaar Mink

Kantoor Vestiging Mijn Makelaar Mink

Adresgegevens

Burgemeester Wuiteweg 39 A
9203 KA Drachten
KvK nummer: 08178787
BTW nummer: NL 8197.10.295.B01