Verkoopstyling

Een woning die de juiste sfeer uitstraalt, verkoopt sneller.

Onze ervaring leert dat de juiste verkoopstyling loont. Hiervoor werken wij actief samen met Esther Bolt , interieur- en bloemstyliste bij Livin'Color. 

Bij een eerste kennismaking laat Esther in korte tijd zien wat de sfeer van uw woning nu is en wat er qua interieur nog veranderd of aangepast kan worden voor het beste verkoopresultaat. Vanzelfsprekend in overleg met u. Hierbij kijkt ze ook of zij zelf nog bloemen of accessoires mee kan nemen, alvorens de woning gefotografeerd wordt door onze professionele fotograaf Sieta Stel. Na de kennismaking kunt u met de tips van Esther meteen aan de slag in uw woning. Het doel daarbij is om de ruimtes optimaal te tonen en mooie elementen zoals tuin, badkamer en keuken goed tot hun recht te laten komen. Inzet is altijd om een sfeer te creëren die zo neutraal mogelijk is en hierdoor past bij een brede doelgroep.

Esther verzorgt naast interieuradvies tevens voor een tweemaandelijkse veelgelezen rubriek BLOEMSTYLING in Wonen & Co, dé woonbijlage van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. Benieuwd naar het werk van Livin’Color? Kijk hier.