Mijn favorieten

Gratis waardebepaling

Wanneer u serieus overweegt uw huis te verkopen, is het prettig om professioneel advies in te kunnen winnen over de waarde van uw woning.  In een persoonlijk gesprek krijgt u uitleg over de verschillende methoden om uw huis te waarderen en aan te bieden op de woningmarkt. Er ontstaat een compleet beeld tijdens deze gratis waardebepaling.
U krijgt van ons een professioneel onderbouwde visie over de aanpak van de verkoop van uw huis. U krijgt advies bij het overwegen van de juiste prijsstelling en de te verwachten verkooptijd.

Vrijblijvend is ook echt vrijblijvend.
U kunt met ons kosteloos een afspraak inplannen. Er worden voor dit waarde advies geen kosten in rekening gebracht. Vanuit onze kennis en kunde krijgt u van ons een kwalitatief, onderbouwd verkoopadvies. Dit vrijblijvend verkoopgesprek levert u waardevolle informatie op waarmee u een goede overweging kunt maken en een keuze kunt maken voor de verkoopstrategie die bij u past.
Mensenwerk en aandacht.
Een vrijblijvend verkoopgesprek is een persoonlijk gesprek, het blijft mensenwerk. Wij brengen onze kennis en kunde over om u een juist beeld te geven van de marktsituatie en de opbrengst. Het verkopen van uw huis is een proces, wat door de jaren heen door vele opdrachtgevers van ons kantoor als positief hebben ervaren en succesvol hebben afgerond.
Persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid staan bij ons altijd voorop. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een dikke 9,0! 

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking voor een gratis waardebepaling van uw woning.
Bel direct voor een gesprek 0512-519100 of vul het contactformulier in.