Mijn favorieten

Recreatiewoningen AmelandDe recreatiemakelaar Ameland is een onderdeel van Mijn Makelaar Mink, een begrip in het noorden van het land.  
 
Vanaf heden uw makelaar voor de aan- en verkoop van een recreatiewoning op Ameland.

Sinds kort is ons team versterkt met Arno Moll, een registermakelaar van Amelandse bodem. Als geboren en getogen Amelander weet hij precies wat er op het eiland speelt. Arno laat zich omschrijven als een ondernemende, gedreven en doeltreffende makelaar. Met deze kenmerken past hij uitstekend bij ons bedrijf.

Met Arno binnen onze gelederen kunnen we ons op de specifieke markt van recreatiewoningen op Ameland gaan richten. Voor de aan- of verkoop  van een recreatie villa of –woning op Ameland bent u bij ons aan het juiste adres.
In ons netwerk beschikken wij over diverse opdrachtgevers die op zoek zijn naar een recreatieverblijf op Ameland. Bent u op zoek naar uw “droomvilla” op Ameland of heeft u verkoopplannen? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid staan bij Mijn Makelaar Mink voorop. Klanten beoordelen ons op het gebied van lokale marktkennis, deskundigheid, service, begeleiding en de prijs/kwaliteit verhouding gemiddeld met maar liefst een 9.0!
No nonsense, persoonlijk, deskundig, doeltreffend, gedreven en actief. Dit zijn de kernwaarden waar we voor staan, de kracht van Mijn Makelaar Mink.