Mijn favorieten

Fotografie en verkoopstyling

Is het u al opgevallen? de verandering van de presentatie van de woningen van Mijn makelaar Mink op Funda?

  • Fraaie rustige styling van de woning met de eigen inrichting als basis
  • Frisse presentatie
  • Realistische foto’s

Wie zijn de gezichten achter deze vernieuwde presentatie bij Mijn Makelaar Mink?
Wij willen ons graag even aan u voorstellen:
 
Ik ben Sieta Stel, freelance fotograaf bij Sieta Stel Fotografie.
Sieta Stel

Ik verzorg trouwreportages, bedrijfsreportages, schoolfotografie, fotografie bij evenementen maar uiteraard ook familie- en portretfoto’s.

Naast fotografie houd ik van verse koffie, toneelspelen, een goede chardonnay en buiten zijn.

Bij Mijn Makelaar Mink verzorg ik de fotografie van de te verkopen woningen. Hierbij zorg ik ervoor dat de positieve punten van de woning worden benadrukt. Dat kan bijvoorbeeld zijn de ligging, een mooie lichtinval of de sfeer van de woning. Door ook detailfoto’s toe te voegen aan de presentatie wordt deze sfeer benadrukt. De samenwerking met Esther Bolt verloopt bijzonder fijn. We vullen elkaar goed aan en overal waar we komen is er een goede klik met de verkopers. Dat een goede presentatie leidt tot een snelle verkoop is afgelopen jaar al gebleken!

www.sietastelfotografie.nl

Ik ben Esther Bolt,
 Esther Bolt

Als interieur-bloemstyliste heb ik mooie projecten afgerond, zowel voor de zakelijk als de particuliere markt. Variërend van een aanpak vanaf de eerste bouwtekening tot een restyling van bestaande interieurs, van het aankleden van een feest en het geven van workshops bloemstyling.

Maandelijks verzorg ik  met veel plezier de rubriek bloemstyling in de Wonen&Co, woonbijlage van het Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant.

Naast styling houd ik van buiten zijn, een boek lezen, een stad bezoeken en tapas!

Bij Mijn Makelaar Mink verzorg ik de verkoopstyling, samen met de verkopers maken we de woning
verkoopklaar. De ruimtes optimaal laten zien,  mooie elementen, de tuin, de badkamer en keuken goed tot hun recht laten komen. Sfeer creëren, zo neutraal mogelijk voor een brede maar passende doelgroep! Onder het mom van ik ben geen fotograaf en Sieta is geen stylist hebben we een zeer prettige samenwerking.

Dit zie je terug in de presentatie en wordt ook zo ervaren door de klanten van Mijn Makelaar Mink!

www.livincolor.nl