Fotografie en verkoopstyling


Hernieuwde presentatie van ons woningaanbod op Funda.nl


Wij staan voor kwaliteit. Daarom hebben wij gekozen voor de volgende criteria:
  • Fraaie rustige styling van de woning met de eigen inrichting als basis
  • Frisse presentatie
  • Realistische foto’s
Om de kwaliteit optimaal te borgen werken we samen met Sieta Stel en Esther Bolt.

Wij stellen ze graag aan u voor:
 
Sieta Stel, freelance fotograaf bij Sieta Stel Fotografie.
Sieta Stel

Sieta verzorgt trouwreportages, bedrijfsreportages, schoolfotografie, fotografie bij evenementen maar uiteraard ook familie- en portretfoto’s.

Naast fotografie houd zij van verse koffie, toneelspelen, een goede chardonnay en buiten zijn.

Voor Mijn Makelaar Mink fotografeert zij de te verkopen woningen. Alle positieve punten van de woning worden hierbij benadrukt. Soms is dit de ligging, een mooie lichtinval, een andere keer de huiselijke sfeer.  Sieta gebruikt ook detailfoto’s om de sfeer goed te over te brengen. Sieta werkt altijd samen met Esther Bolt. Eén din delen we samen. We gaan altijd voor het mooiste resultaat!
Kijk voor meer info: www.sietastelfotografie.nl

Esther Bolt, interieuw-bloemstyliste bij Livincolor
 Esther Bolt

Esther is werkzaam voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Variërend van een aanpak vanaf de eerste bouwtekening tot een restyling van bestaande interieurs, van het aankleden van een feest en het geven van workshops bloemstyling.

Maandelijks verzorgt zij de rubriek bloemstyling in de Wonen&Co, woonbijlage van het Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. 

Naast styling houdt Esther van buiten zijn, een boek lezen, een stad bezoeken en tapas!

Voor  Mijn Makelaar Mink zorgt zij voor de verkoopstyling van een te verkopen woning. Dat doet zij altijd in overleg en samen met de verkopers.  Doel daarbij is om de ruimtes optimaal te tonen en mooie elementen, de tuin, de badkamer en keuken goed tot hun recht te laten komen. Dat lukt altijd door sfeer te creëren. Wel liefst zo neutraal mogelijk om een fit te krijgen met een brede en passende doelgroep. 
Kijk voor meer info: www.livincolor.nl